Vastgoedstyling

Wil jij jouw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs of staat deze al een tijd te koop? Vastgoedstyling verdient zichzelf terug en je woning is meestal al binnen 1 dag verkoopklaar. Investeren in vastgoedstyling vooraf is gunstiger dan achteraf de vraagprijs te moeten verlagen met € 5.000,- tot € 10.000,- of je droomhuis moeten laten schieten omdat je eigen woning nog niet verkocht is.

Logo_KIKI[1] vierkant.png

Bij de verkoop van je huis is het van groot belang dat jouw woning er zo optimaal mogelijk uitziet en goed aanvoelt. Onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van de kijkers al binnen een minuut beslissen of ze de woning wel of niet kopen. Helaas is het lastig om zelf objectief te kijken naar het huis waarin je al jaren woont. 

Reforsell helpt jou hierbij en kijkt met een frisse blik naar jouw woning. Je ontvangt geen adviesrapport van 10 pagina's of een lange ‘to do list’. Nee, ik ga gelijk voor je aan de slag en in de meeste gevallen is jouw woning aan het eind van de dag verkoopklaar.

 

Als gecertificeerd House of KIKIverkoopstylist ben ik erin gespecialiseerd om woningen ruimtelijk, neutraal en sfeervol over te laten komen voor een zo'n breed mogelijk publiek. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande meubelen. Hoe breder de doelgroep, hoe meer potentiele kopers.

Werkwijze

Na een vrijblijvend intakegesprek waarin ik alles uitleg, maken we een afspraak voor de dag van aanpak. Op deze dag neem ik de gehele woning onder handen en deze is in de meeste gevallen dezelfde dag verkoopklaar. Indien je tevens het woningfotografie pakket afneemt maak ik tussendoor gelijk foto's van de gerestyled woning voor o.a. Funda.

Kosten

Prijs o.b.v. een gemiddelde woninggrootte (+/- 125 m2)

Vastgoedstyling
met eigen meubelen en accessoires

€ 499,-

8 uur re-styling.

Re-styling met eigen

meubels en accessoires.​

Exclusief woningfotografie (optioneel).

Vastgoedstyling
inclusief accessoires t.w.v € 500,-

€ 989,- 

8 uur re-styling.

Inkoop van accessoires.

Inclusief € 500,- aan accessoires (deze worden uw eigendom).

Exclusief woningfotografie. 

Woningfotografie

inclusief

fotobewerking

€ 125,-

Fotopakket van 20 foto's.

Inclusief fotobewerking.

Klaar voor gebruik op huizensites zoals 

Funda en Jaap.

Vastgoedstyling verdient zichzelf terug door een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

Gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten(CNVV)

Logo_KIKI[1] vierkant.png